PROPERAMENT

Activitat d'astronomia a  l'observatori del Pedraforca (Som pols d'estrelles).

Tots els dissabtes a les 19h i a les 21h.

Experiència de descoberta del cosmos que combina ciència i mitologia. Una sessió de planetari digital ens portarà de viatge univers endins, coneixerem alguns dels objectes que resten ocults en l’intimidat del cel profund. Seguidament farem una observació amb el telescopi. Finalment, la ciència deixa un espai a la mitologia... bo i gaudint de l’espectacle del cel nocturn de Saldes, identificarem  constel·lacions amb l’ajuda del làser i explicarem algunes de les seves llegendes.

Cal reservar plaça trucant :

Cuiol Nature 686687042

* Es fa visites concertades per grups 

Formació per a professionals de la divulgació.
Pendent de programar-ne en breu la segona edició 

Aquest curs té com a objectiu integrar en la comunicació, aquelles eines, tècniques i conceptes del teatre que van més enllà de la paraula i que donen un valor afegit a la comunicació entre un divulgador i la seva audiència. Es faran exercicis i dinàmiques que ens ajudaran a entendre i a incorporar al nostre discurs, aspectes tan rellevants com la presència escènica, el ritme, els silencis, la complicitat, el joc o el focus d'atenció. Un curs per buscar el "propi divulgador", l'autèntic, el personal, l'intransferible i sobretot... generós amb la seva audiència.

Per més informació, trucar al 686687042 (Cuiol Nature)

Pendent de programar-ne una nova edició en breu

Aquest és un espectacle de teatre amb ADN 100% Pirinenc.

Un espectacle per  a públic familiar que té com a objectiu difondre cultura, tradicions i mitologia dels Pirineus, i fer-ho de la manera més divertida.

Sinopsi:

Un personatge misteriós i quixotesc, s'ha passat mitja vida voltant pels Pirineus amb l'objectiu de trobar la història més fantàstica de quantes històries s'expliquen als Pirineus.
Han estat tantes i totes tan fantàstiques que s'ha fet impossible estriar-ne la més autèntica. Potser el podreu ajudar, ell està disposat a compartir-les totes amb vosaltres. 
Des de vivències reals d'antics miners, fins a llegendes que parlen d'éssers mitològics que viuen... natura endins, en la foscor de les obagues més espesses i que només es poden trobar a la nit de Sant Joan, sota la fulla de l'hipèric perforat.

*Espectacle estrenat amb motiu de la presentació del Piribús, de la Xarxa Transfronterera d'Educació Ambiental, Pirineus Vius (XEPV).

 

Històries i llegendes de Pirineus endins
(La màgia dels Pirineus posada en esccena).

Cuiol Nature                                                                                              Salvador Puigmartí Puig